PxPixel

Avnjut det godaste från svenskarnas semesterfavorit med hemkörning av thaimat i Göteborg!

Att beställa thaimat från restauranger i Göteborg nära dig kunde inte ha varit enklare!

Thailand är en favorit för många svenskar på solsemestern utomlands, och detsamma gäller för landets omtyckta kök! Dröm dig bort till vita stränder med vajande palmer med perfekt kryddade currygrytor serverade direkt till din dörr. Få saker väcker goda semesterminnen till liv som smaker - om du någon gång har besökt detta sydostasiatiska land kommer minnena snabbt tillbaka med en rykande färsk curry eller smakrik pad thai!


Röd, grön eller gul curry?

Thaimat innehåller många olika currygrytor med kokosmjölk som bas. De symboliseras av färgen på den ingående chilipepparn som snillrikt matchas med övriga ingredienser - traditionellt sett är röd den mildaste, gul medelstark och grön den allra mest pikanta, även om detta har kommit att variera något i modern matkultur. Gul curry innehåller gurkmeja som ger en karakteristiskt bitter touch, och grön curry blir ännu mer färgstark med tillsats av gröna löv som limeblad och basilika. Jola Thai har blivit utvald till en av göteborgarnas favoriter när det kommer till hemkörning av thaimat. Välj mellan klassiska currygrytor med ris, nudelrätter som omåttlig populära pad thai eller wokrätter med grönsaker och cashewnötter. Friterad tofu med sötsur sås är en favorit för många, liksom den delikata ostronsåsen som ger många thairätter dess speciella smak. Samui Thai Kitchen är en annan av göteborgarnas älsklingsrestauranger när det kommer till hemkörning av thaimat i Göteborg. Välj mellan curryrätter med ris, nudelrätter med nudlar av ägg eller ris eller kanske en het soppa? Tom Yum gjord på kokosmjölk, thailändska kryddor och ditt val av protein är en specialitet från denna restaurang!


Med hemkörning av thaimat i Göteborg är semesterkänslan bara några få klick bort!

Hemleverans av mat gör livet lite lättare. Beställ hem ljuvligt sötstark thaimat som ett välkommet inslag under upptagna vardagskvällar, för att toppa helgmyset eller för att sätta krydda på härligt häng med ditt kompisgäng. Du kan även få maten levererad direkt till jobbet - varför inte dela en trevlig matupplevelse med dina kollegor under en uppskattad lunchpaus? Med hemkörning av thaimat får du kraft och energi hela arbetsdagen lång!