PxPixel

Få stans bästa pizza med hemkörning i Uppsala

Trenden med kvalitetspizza växer - upptäck pizza-take away i Uppsala

Uppsala är en av många städer som hoppat på hypen kring kvalitetspizza. Upptäck och beställ pizza online med hemkörning i Uppsala. Stans utbud inkluderar traditionella italienska varianter samt moderna inslag med oväntade smakkombinationer. Uppsala har allt för pizza-fantasten!

BÄSTA ITALIENSKA RESTAURANGEN I UPPSALA FÖR FINSMAKAREN

Il Forno Italiano är en allt igenom klassisk italienare med kärnan i Toscana. Här väljer du bland antipasti, färska pastarätter, typiska italienska huvudrätter och givetvis en rad vedugns gräddade pizzor. Här kompromissar man inte med kvaliteten och du kan praktiskt taget få hela Italien hem till dig via pizza-take away. Även Trattoria Commedia har en blandning av alla de populära pizzorna - från capricciosa till deras egna specialiteter. Det är enkelt att beställa din pizza online för hemkörning. Här finns allt för dig som älskar fluffigt bakad bröd, smält ost och spännande kombinationer.

SMAKA PÅ ITALIEN I UPPSALA - BESTÄLL PIZZA ONLINE FÖR HEMKÖRNING

Är du på jakt efter en pizzeria i Uppsala ska du spana in LillaHuset som kan erbjuda alla de klassiska favoriterna. Med färska råvaror smakar de här fräscha pizzorna precis som de ska. Ost, kryddig tomatsås och fyllning av kvalitet gör de här pizzorna till praktverk. Testa olika toppings med kött eller vegetariskt och spana in deras egna specialiteter. Få din pizza hemkörd i Uppsala via oss på foodora.