PxPixel

Pizza i Malmö - fräscha råvaror och innovation

Få den bästa pizzan i Malmö levererad hem till dig

För de flesta pizza-älskande foodies är det glädjande att Malmö fullkomligt vimlar av pizza-ställen. Gemensamt för alla restauranger är de färska råvarorna och kärleken till hantverket som krävs för en riktigt bra pizza. Extra glädjande är att du äntligen kan få din pizza hemkörd direkt från din pizza restaurang i Malmö.

SMAKRIK VARIATION PÅ PIZZA FÖR HEMKÖRNING I MALMÖ

Erikslusts Pizzeria finner du alla de traditionella alternativen. Margherita med riktigt färsk basilika eller marinara med salta och smakrika skaldjur. Restaurang Spot och Pizzeria Rex kan leverera den genuina pizza-upplevelsen direkt till dig. Trenden går mot att det blir allt vanligare med innovativa pålägg och därför är det lätt att få önska en favorit-topping på sin pizza i Malmö. Upptäck nya utmanare eller håll dig till dina klassiska favoriter på din bästa pizza restaurang i Malmö.

HITTA DIN PIZZA RESTAURANG I MALMÖ

Pizzan har klivit in i snabbmatens finrum och erbjuder en blixtvisit till Italien. Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är att den ska vara välbakad med fräscha råvaror. Föredrar du en frasigare botten som i Rom eller en segare som i Napoli? Utforska vad du gillar genom att låta oss på Foodora leverera pizza för hemkörning i Malmö direkt till dig. Oavsett om du vill avnjuta din pizza hemmavid, på jobbet eller i parken så levererar vi dit du är. Att njuta av pizza i Malmö har aldrig varit mer tillgängligt.