PxPixel

Beställ indiskt online från Göteborg idag!

Att beställa indiskt från restauranger i Göteborg nära dig kunde inte ha varit enklare!

Att bjuda på indiskt är ett säkert kort för många svenskar! Enorma Indien kan snarare anses vara en subkontinent än ett land, och stoltserar därför med många olika mattraditioner. De regionala köken brukar något grovt delas in i nordindiskt, sydindiskt och ostindiskt. Indisk mat för ofta tankarna till spännande kryddningar. Kryddorna är också det som karakteriserar indisk mat - det behöver dock inte innebära att maten är stark! Välj hetta efter tycke och smak - med hemkörning av indisk mat i Göteborg är du bara några klick från en härligt varm, kryddoftande måltid på bordet!


Biryani, samosa eller palak?

Det är kutym att namnge indiska rätter efter den särskilda kryddblandning som ger rätten sin unika smak. Biryani är en indisk variant av risotto med skirat smör (ghee), kokos, russin och mandel för den perfekta blandningen av sött och salt. Rätten är spetsad med mildare kryddor som kardemumma och lagerblad. Som tillbehör kan du välja krispiga grönsaker och valfritt protein. Samosa är en friterad pirog med smakrik fyllning - välj några olika varianter att dela på som förrätt eller lättare måltid. Palak betyder spenat och hittas bland annat i den omåttligt populära rätten palak paneer, en mustig gryta med spenat, handgjorda färskosten paneer och kryddblandningen garam masala. Den kan fås med högre eller lägre chilistyrka. Vanliga proteinformer du ofta hittar är kyckling, skaldjur och olika baljväxter som härliga kikärter med nötliknande karaktär, eller söta sträva linser. Med hemkörning av indiskt i Göteborg får du det godaste från stadens indier direkt levererat till din dörr! Indian Masala, Indian Bistro och Masala Zone har blivit utvalda av göteborgarna som de absoluta favoriterna. Indian Bistro erbjuder delikatessen vegetarisk thali, där du får kockens utvalda smårätter, shahi paneer med knapriga cashewnötter och vegansk kebab med lättgrillad Oumph, som är marinerat sojakött. Vilken väljer du idag?


Hemkörning av indiskt i Göteborg - när du vill sätta krydda på tillvaron!

Hemleverans av mat är ett fantastiskt sätt att njuta av det bästa från stadens alla menyer utan att behöva lämna hemmets komfort. Perfekt när vädret blir väl västkustskt och inbjuder till hemmamys snarare än utomhushäng, när du får oväntat besök eller som välkommen avlastning i vardagen! Oavsett om du äter solo eller med vänner och familj blir alla nöjda och glada med hemkörning av indiskt i Göteborg!