PxPixel

Hitta din bästa hamburgare i Uppsala

Hamburgare - Uppsalas hetaste snabbmatsfavorit

Hamburgaren har tagit över matscenen i Uppsala. Det finns inte längre någon anledning för Uppsalaborna att bege sig till huvudstaden för att njuta av en riktigt välgjord burgare. Äntligen hittar alla matälskare moderna hamburgare i Uppsala som görs enligt konstens alla regler. Upptäck klassiska cheeseburgare såväl som innovativa vegetariska alternativ från trendiga restauranger.

MODERNA HAMBURGARE FRÅN RESTAURANGER I UPPSALA

Hamburgaren är hetare än nånsin. Det är därför en god nyhet att utbudet av hamburgare i Uppsala bara växer. Flera restauranger har börjat satsa på utmärkta burgare för alla smaker. Bland tillgången på hamburgarrestauranger i Uppsala finns Dylan's Grill. Ursprungligen en omtyckt food truck som nu äntligen har rustats upp till en restaurang av klass - kanske Uppsalas mest omtalade hamburgarhak? Menyn är aktuell med vegetariska alternativ och spännande pålägg som pico de gallo och syrad lök.

HAMBURGARE FÖR HEMKÖRNING I UPPSALA

Ett traditionellt amerikanskt stuk med klassiskt koncept och noga utvalda burgare kan avnjutas på Phil's Burger. Bröden bakas egenhändigt varje morgon och tillbehören görs från grunden. Alla som gillar en rustik touch med saftigt kött och smält cheddarost får sitt burgarsug tillfredsställt på Max Uppsala och Level Booze & Burgers. Utforska utbudet av burgarställen och beställ hamburgare för hemkörning från någon av de bästa restaurangerna i Uppsala!