PxPixel

Hemlevererad asiatisk mat i Uppsala

Smakupplevelser som bjuder på en resa till det asiatiska paradiset

En blandning av milt och starkt, sött och surt. Asiatisk mat har numera tagit en allt större roll i Uppsalas matkultur. Exotiska rätter från länder som Thailand, Japan, Kina och Korea har bidragit till stadens nya smakintryck, och ett besök på en asiatisk restaurang i Uppsala är numera ett måste för dig som vill komma nära den kulinariska drömmen.

ASIATISK MAT I UPPSALA: ATT HITTA DEN RÄTTA BALANSEN

Du som älskar asiatisk mat vet att hemligheten till smaken ligger i balansgången mellan det salta och det söta, det milda och det kryddrika. Och i Uppsala kryllar det av restauranger som erbjuder just detta. Jaapi restaurangen för dig! Du som älskar goda kombinationer kanske vill besöka Prik Thai – restaurangen som blandar den thailändska och japanska matkulturen. Du får själv bestämma om dina rätter ska vara riktigt kryddiga eller på den mildare sidan. Amazing Thai och Kho Phangan bjuder på riktig thaimat, med råvaror hämtade direkt från Thailand. All mat tillagas direkt, för att garantera den bästa matupplevelsen.

HEMLEVERANS I ALL SIN GLANS: ASIATISK TAKE AWAY

Brinner du för sushi ? Tänk dig att få utforska nya smaker och kulturer utan att behöva lämna hemmet eller sätta en fot i köket! Asiatisk take away är framtidens gå ut och äta – perfekt för en lugn kväll med gänget, kvalitetstid med familjen eller till och med en romantisk dejt. De fräscha texturerna och exotiska smakerna bjuder på autentiska intryck från Asiens rika gastronomiska kultur. Det finns gott om hälsosamma och vegetariska alternativ, och du har även tillgång till utsökta efterrätter och barnvänliga portioner. Smaka på det bästa från Asiens matkultur, och välj dina favoriter bland klassiska rätter och innovativ fusion food!