PxPixel

Upptäck det nya asiatiska köket i Malmö

Asiatiska trender i Malmö: få dem levererade direkt till dig

Den senaste krogtrenden är asiatisk mat med fokus på fräscha smaker där råvarorna får tala för sig själva. Med en utmärkt mix mellan enkel, hälsosam snabbmat och genuint tillagade rätter är det många som tilltalas av det asiatiska köket. Japanskt, vietnamesiskt, kinesiskt koreanskt... Vilken asiatisk restaurang i Malmö har du fastnat för?

ASIATISK MAT I MALMÖ SOM BÅDE TILLFREDSTÄLLER ÖGAT OCH SMAKLÖKARNA

Var äter man den bästa asiatiska rätten i Malmö? Restaurang Kin Long är stans äldsta kinakrog och erbjuder lika delar friterade räkor som fine dining med hjärtat i traditionella specialrätter. Med rötterna i Indokina fokuserar Lilla Vietnam på klassisk kokkonst och favoriter som vällagade pho-soppor är självskrivna. Japanska specialiteter för asiatisk hemkörning i Malmö är Hako Sushi som frestar med smakrika munsbitar från maki till rullar. Fräscha fiskar och perfekt ris gör detta till en utsökt sushi-upplevelse. På innovativa Misoteket beställer du smakrika japanska soppor som för smakerna än längre åt öst..

MAT FRÅN EN ASIATISK RESTAURANG I MALMÖ LEVERERAD TILL DIG

Med ett stort utbud är det svårt att kora vilken asiatisk mat i Malmö som är bäst. Säkert är att det asiatiska köket blomstrar. Malmö-borna ställer höga krav på sin asiatiska restaurang och det avspeglas på det intressanta utbudet för hemkörning. Här smakar du på det genuina Asien med överraskande anrättningar i hälsosamma kombinationer. Välj själv om du föredrar måltider med kött eller helvegetariska alternativ. Med stort fokus på grönsaker och kryddstarka såser är den asiatiska maten en riktig hälso-injektion samt en evig flört med smaklökarna.