PxPixel

Delivery from Uppsala’s best restaurants and stores

We deliver your order fast!

Popular restaurants

Take a break med mat från foodora

För den som letar efter hemleverans av mat i Uppsala har foodora mycket att välja mellan. Du kan till exempel få tag på läckra rätter som pizza, sushi och grillat. Kanske behöver du en efterlängtad paus i pluggandet inför tentan eller vill avnjuta en picknick i det fria vid Fyrisån? Har du testat de magiska burgarna från Pizzabakeren Uppsala med spännande smakkombinationer och alternativ som pestokyckling, pepparbiff eller grekisk special?

Testa hemleverans av mat i Uppsala

I en stad som Uppsala som präglas av sin anrika karaktär som studentstad är behovet av god och prisvärd mat stort. Här lever många studenter på studiemedel och därför är det så bra att flera av restaurangerna erbjuder hemleverans av mat i Uppsala med fri leverans. Du betalar bara för maten. En bra deal för den som vill spara tid och utforska nya maträtter.

Låt maten komma till dig

Med hemleverans av mat i Uppsala får du hem den där maten som du längtar efter direkt hem till dig eller var du än befinner dig. Så länge du vistas på en identifierbar plats kan budet komma och leverera maten direkt till dig. Testa till exempel att styra upp en picknick med ett gäng vänner, kanske för att komma i stämning inför kvällens festligheter eller varför inte fylla på med energi när dagarna på universitetet känns långa. Det finns gott om alternativ för snabbmat, som exempelvis Max och Burger King, men även andra val som grekiskt, asiatiskt eller flera härliga alternativ för dig som är förtjust i thaimat. Våga ta chansen att vidga horisonten genom att testa någonting nytt med hemkörning av mat i Uppsala, kanske blir det din nya favorit.