PxPixel

Hemleverans av mat från Trollhättan’s bästa restauranger

Få hem maten du älskar, snabbt och smidigt

Njut av det bästa från ortens restauranger med hemleverans av mat i Trollhättan!

I trivsamma Trollhättan behöver du inte gå hungrig! Att få en rykande färsk måltid på bordet har aldrig varit enklare - med hemkörning av mat kan du duka upp det godaste Trollhättan har att erbjuda, utan den planering och beredning som matlagning innebär. Är du sugen på pasta, burgare eller grekiskt idag?

Delikata rätter från stadens alla kök direkt till din dörr!

Delikatesser från Delhi, Ben & Jerrys eller vildsvinspizza? Den senare hittar du på pizzeria Nya Favoriten, som även serverar andra variationer på vildsvin! För god och precis lagom kryddstark mat från Indien rekommenderar vi Truly Indian och Bombay Indisk Restaurang. Här hittar du såväl välkända rätter som palak paneer, som den något mindre kända men minst lika omtyckta royal naan - naanbröd inbakade med malda nötter, kokos, grädde och socker! Med hemleverans av mat i Trollhättan får du hela världens läckerheter till ditt bord. Om du känner för en modern klassiker som vunnit många svenskars hjärtan kan du beställa Ben & Jerrys på maten hos Pizzeria Paris, vars krispiga pizzor har blivit framröstade av Trollhättans invånare till stadens bästa! Till plockmaten en fredagskväll kan du beställa hem grekiska tapas från restaurang Akropolis. Plocka ihop dina egna favoriter bland rätter som vitlöksbröd, saganaki och Kalmar för att hitta den perfekta mixen som hela familjen gillar! Med filodegsfraset från efterrätten baklava avslutas arbetsveckan på topp!

Hemleverans av mat i Trollhättan - för vardagsmiddagar, fredagsmys och företagsfest!

Det finns många tillfällen då det är praktiskt att få maten serverad till dörren. Fria upp din tid till att umgås med nära och kära, få mat från din favoritrestaurang utan att behöva gå ut även när solen lyser med sin frånvaro eller ge dina kollegor friheten att välja det de själva vill på företagsfesten! Hemkörning av mat är nästa generations hämtmat serverad till dig idag!