PxPixel

Hemleverans av mat från Sundsvall’s bästa restauranger

Få hem maten du älskar, snabbt och smidigt

Popular restaurants

Satsa på hemleverans av mat i Sundsvall

Med hemleverans av mat i Sundsvall är möjligheterna många. Här finns flera alternativ för dig som är galen i burgare och du hittar även mat från Asien, USA och medelhavsländer som Italien och Grekland. Kanske vill du prova den vegetariska grytan från Sju Kryddor eller pizzorna från Pizzeria Kermit på Köpmangatan? Här hittar du även traditionella indiska rätter som tikka sizlar och tikka masala. Flera av restaurangerna i Sundsvall erbjuder fri leverans, testa till exempel att beställa hem den välsmakande sushin från Sushi House eller en japansk måltid från Dragon House utan extra avgift för leverans.

Burgarnas stad

Är Sundsvall burgarnas stad? I Sundsvall hittas i alla fall flera frestande alternativ när det gäller burgare. Invånarna här är bortskämda med flera restauranger som Max, Bastard Burgers och Good Times. På Bastard Burgers är burgarna veganska och restaurangen finns ännu bara i några av landets städer, hit vallfärdar veganer som längtar efter att sätta tänderna i en riktigt bra vegansk burgare med tillbehör. I staden finns även Good Times som serverarar både högrevsburgare och smarrigt street food som langos, falafel och marinerade ribs. Komplettera med dina val av sidorätter och såser.

Vad väljer du?

Med många alternativ kan valet kännas svårt men det fina med hemleverans av mat i Sundsvall är att du kan beställa hem mat gång på gång och testa flera av de rätter som väcker din nyfikenhet och får det att vattnas i munnen. Ta chansen att hitta nya favoriter bland världens kök. Gå utanför din comfort zone ibland för att vidga vyerna. Det gör du bäst genom att varva säkra kort med mer äventyrliga val. Du kan även beställa en favorit till huvudrätt men lägga till några sidorätter att utforska. Kanske blir de nya valen din nästa favoritbeställning? Ett annat bra sätt är att beställa ett gäng smårätter tillsammans med en vän och prova er fram tillsammans.