PxPixel

Delivery from Solna’s best restaurants and stores

Maten du älskar - levererat hem till dig

Popular restaurants

Restauranger i Solna

Bor du i Solna med omnejd? Är du för trött för att laga mat idag, eller för trött för att gå och hämta den någonstans? Då har du hamnat rätt. Här på Onlinepizza.se kan du områdessöka på vilka restauranger vi levererar ifrån, nära dig. Hemkörning är alltid ett skönt alternativ när du inte känner för att gå till affären och handla mat för att sedan tillaga den. På det här sättet kan du sitta tryggt och lugnt hemma och bara vänta. Efter ett tag plingar det på dörren och maten är där! Så ta en titt här på Onlinepizza.se och välj ut den restaurangen som passar dig bäst.

 

Vilka restauranger finns det i Solna?

I Solna har du hela 10 olika restauranger att välja bland: Indisk Goa & Wok, Ankdamms Grillen-Muttern, Solparksgrillen, Pizzeria Morella, Gastra Vedugnspizza, Vapiano, Pizza Boof, Supreme Burger, Taco Bar och Redfellas. Här finns alltså något för alla smaker, kan man lugnt säga. Det här betyder att allt du behöver göra är att bestämma dig för vad du är sugen på, gå in på Onlinepizza.se och beställa hem det. Vad vill du äta idag?

 

Var levererar vi från restaurangerna i Solna?

Du kan snabbt och smidigt beställa olika maträtter från alla dessa restauranger via Onlinepizza.se eller vår app som finns tillgänglig för både iPhone och Android. Onlinepizza.se levererar god mat till Solna med omnejd. Om du vill veta om vi levererar till just din adress kan du bara gå in på hemsidan eller appen och skriva in ditt postnummer. Betalningen är enkel och görs direkt på hemsidan eller via appen – så du behöver aldrig tänka på att ha kontanter hemma. Leveranstiden är mellan 45 och 60 minuter och det går att få mat hem till dörren alla dagar i veckan.