PxPixel

Delivery from Malmö’s best restaurants and stores

We deliver your order fast!

Popular restaurants

Beställ dina favoriträtter i Malmö hem till bostaden

I södra Sverige hittar du den spännande storstaden Malmö, en multikulturell metropol fylld med spännande restauranger och maträtter från hela världen. Med vår hjälp behöver du inte ens lämna hemmet för att kunna äta gott. Beställ hemkörning av mat via oss. Vi gör det snabbt, enkelt och bekvämt för dig.

Kebab, pizza, korv, hamburgare eller något helt annat

Du har ett stort utbud att välja mellan när du ska beställa hem mat i Malmö. Förutom alla klassiker, exempelvis kebabrulle och kebabpizza, vanlig pizza, korv med mos och hamburgare, så har du även andra typer av maträtter att välja. Du kanske är sugen på något från det asiatiska köket, exempelvis wok eller sushi. I staden kan du även hitta flera bra indiska alternativ. Faktum är att det finns mat från flera olika länder, från mexikanskt till libanesiskt, grekiskt, turkiskt och mycket mer. Om du är osäker på vad du ska välja kan du alltid sortera restaurangerna baserat på popularitet eller snittbetyg. Du kan även se vilka maträtter som är mest populära hos den specifika restaurangen du väljer.

God mat hela vägen till dörren

Vi på foodora har en enkel uppgift. Vi vill att du ska kunna beställa hemkörning av mat från flera ställen på enklast möjliga sätt. Därför har vi utvecklat vår hemsida så att den fungerar snabbt och smidigt. Du kan skapa ett konto och föra in all relevant information där för att underlätta beställningen i framtiden. DU kan även söka direkt på ditt postnummer för att se vilka restauranger som erbjuder utkörning till just ditt område. En av fördelarna med att använda vår sida för att beställa utkörning i Malmö är att du kan betala direkt på nätet. Du slipper ta med dig plånboken till dörren, allt är redan fixat och färdigt från start.