PxPixel

Hemleverans av mat från Falun’s bästa restauranger

Få hem maten du älskar, snabbt och smidigt

Från irländskt till indiskt och italienskt med hemleverans av mat i Falun!

Falun är staden där du har tid att leva - ännu mer så tack vare hemleverans av mat i Falun! Här hittar du ett brett utbud av restauranger som garanterat tillfredsställer alla smaker. Vare sig du känner för pasta eller pizza från en av stadens italienska restauranger, gott grillat eller smakrikt indiskt serverar vi det rykande färskt direkt hem till din dörr!

Vegansk kebabpizza, grekisk samosa eller varför inte klassisk Capricciosa?

Falun är en stad som är både traditionell - alla känner vi till Falu rödfärg som har färgsatt många svenska fasader - och samtidigt hänger med i tiden. Moderna klassiker som vegansk kebabpizza kan avnjutas av alla, oavsett kosthållning. Beställ din nybakade veganska kebabpizza från Köpmanskrogen eller Falu Salladsbar! Om du föredrar Capricciosa eller läckra halloumipizzor, hittar du dem också hos den senare. La Vencia är en av stadens mest älskade pizzaställen som även erbjuder grillrätter som hamburgare och kebab, samt tacotallrikar och à la carte. Pastastället Piacetto låter dig välja mellan en rad rykande färska pastarätter, alternativt sallader som du har friheten att komponera på egen hand! Från New Mumbai får du färgstarka, utsökta indiska rätter som alo gobi och smörstekt bröd. En sak är säker - i Falun behöver du inte gå hungrig! Tack vare hemleverans av mat i Falun förkortar du tiden mellan det att magen börjar kurra tills det att du har en färdig rätt framför dig.

Förgyll fredagsmyset med hemkörning av mat i Falun!

Hemleverans av mat är ett smidigt och smakligt alternativ mellan aktiviteter under hektiska vardagskvällar, eller för att förgylla fredagsmyset. Med de många olika alternativen blir hela familjen nöjd! Du blir fri från de många aktiviteter som kommer på köpet med att njuta av en god måltid: inspiration och planering, åka till affären och köpa ingredienser samt förbereda och tillaga maten. Vi tipsar även om att beställa mat direkt till din arbetsplats, för att kunna avnjuta en välkomponerad måltid i lugn och ro mellan möten och få kraft för resten av dagen.