PxPixel

Beställ thaimat online från Malmö idag!

Att beställa thaimat från restauranger i Malmö nära dig kunde inte ha varit enklare!

Thailand är en favorit för många svenskar som för tankarna till tropiskt vita stränder och vajande palmer - väck semesterkänslan till liv med hemkörning av thaimat i Malmö! Här kan du enkelt få perfekt kryddade currygrytor levererade direkt hem till din dörr. Oavsett om du någon gång har besökt denna sydostasiatiska pärla eller ej kan du nästan känna pulsen, naturen och solens strålar mot din hud genom matens magiska språk! Känner du för en stingande smakrik röd curry eller en krämig pad thai idag?


Rött, gult eller grönt? Valet är ditt!

En av de vanligaste rätterna i det thailändska köket är currygryta med kokosmjölk som bas. Dessa saftiga grytor symboliseras av färgen på den ingående chilipepparn som förstärks av övriga ingredienser - traditionellt sett är röd curry den mildaste varianten, gul medelstark och grön för de allra modigaste, även om det varierar något i dagens thaikök. Gul curry får sin vackra färg av gurkmeja som ger en karakteristiskt bitter smak, medan grön curry innehåller gröna löv - exempelvis basilika och limeblad. Coconut är en av de mest älskade thaimatställena i Malmö, som dessutom har sushi på menyn. På så sätt blir alla mätta och muntra även om delar av sällskapet föredrar japansk kokkonst! Här kan du beställa hem klassiska currygrytor med ris, nudelrätter som omåttligt populära pad thai samt ett utbud av vietnamesiska rätter som den berömda nudelsoppan pho eller färgglada sommarrullar. Tamnak Thai är en annan favorit bland malmöborna. Med hemkörning av thaimat i Malmö kan du bland annat få deras käeng pak raum som är en glutenfri och vegansk röd curry!


Fixa semesterkänslan och söndagskäket med hemkörning av thaimat i Malmö!

Med hemleverans av mat blir livet lite enklare. Känner dina smaklökar för ljuvligt sötstark thaimat under upptagna vardagskvällar, som (kokos)grädden på moset på helgmyset eller för att ge krydda åt härligt häng med ditt kompisgäng? Ett annat populärt alternativ är att beställa mat till jobbet för att få en välkommen paus i goda kollegors lag mellan möten, och energi för att orka hela dagen lång!