PxPixel

Beställ sushi online från Uppsala idag!

Att beställa sushi från restauranger i Uppsala nära dig kunde inte ha varit enklare!

Har du tänkt på att du kan beställa en sushileverans precis dit du är i Uppsala? Kanske sitter du och dinglar med benen vid Fyrisån eller laddar upp inför kvällens nollning? Låt inte hungerkänslor hindra dina planer. Ett sätt för att få uppleva känslan av frihet, som kanske inte är så vanlig bland stadens många studenter, är att avnjuta en måltid ute i det fria. Uppsök en park eller samla vännerna utanför Uppsala universitet och gå ihop för en gemensam sushimåltid som paus i pluggandet. Kanske är det just precis det som ni behöver för att ta er över den där tröskeln i uppsatsskrivandet?


Duka upp en lyxig sushilunch

Med en sushi hemkörning i Uppsala från någon av stadens många sushirestauranger kan du duka upp en riktigt lyxig lunch till helgen eller piffa upp den där kyliga vinterkvällen med din bästa sushi med tillbehör som edamame, kimchi och gyoza. I Uppsala finns läckra Yama Rolls från Sushi Yama fyllda med ditt val av innehåll och serverade med lyxiga tillbehör som chilimajonnäs och wasabi. På stadens sushirestauranger finns det gott om val av fräscha poke bowls som lämpar sig både för vegetarianer och köttätare.


Njut av de läckerheter som havet har att erbjuda

För dig som njuter av att sätta tänderna i alla havets läckerheter finns nigiri med lax, maki med kräftstjärtar eller krabba att avnjuta som del av din sushimåltid. För studenter som har hemlängtan kan du till exempel testa Norrland maki från Sushi of Sweden Gränby med hackat viltkött eller Mamma Sushi från Sushi Bae. Om du tillhör de som föredrar växtbaserat rekommenderas de ljuvliga asiatiska vegetariska rätterna i form av Pad Thai Tofu eller Pad Phak Ruam Mitt på GinnDee Sushi & Wok. Förgyll din måltid med en sushi hemkörning i Uppsala. Det är du värd, alla dagar i veckan.