Få sushi hemkört i Uppsala när du vill, var du vill

Få din middag eller lunch genom ett par snabba klick

Den japanska matkulturen har länge varit populär i Sverige, och sushi står ofta högst på listan av favoriter. Sushi-leverans i Uppsala är ett snabbt, enkelt och roligt sätt att få måltiden levererad direkt till dörren. Prova sushi-hemkörning Uppsala redan idag!

BESTÄLL SUSHI ONLINE PÅ EN MINUT OCH FÅ SNABB LEVERANS

Sushi som hemleverans i Uppsala passar precis lika bra till lunch som till middag, eller kanske som ett roligt inslag på brunchen. Oavsett tillfälle är sushi- take away ett bra alternativ för dig som är ute efter ett nyttigare alternativ än annan hämtmat. Dessutom finns det massor av fina restauranger att välja på i vår lista, varav Maki, GinnDeei och Restaurang Suyi är några. Det spelar ingen roll om du beställer via vår app eller direkt på hemsidan, vi behandlar din order så fort den kommer in, så att du aldrig behöver vara hungrig längre än nödvändigt.

HITTA NÅGOT GOTT BLAND ALLA SPÄNNANDE RÄTTER PÅ VÅRA MENYER

Till skillnad från många andra matval kan sushi kombineras på alla möjliga sätt. Du kan sätta ihop en alldeles egen meny eller välja ett färdigt paket på listan. Du kan såklart hitta många vegetariska alternativ på många av våra restauranger, vare sig det är på Janken, Ai Japansk Restaurang eller Mikaku Sushi. Välj restaurang i listan och klicka dig fram till din favorit. Om du använder appen kan du dessutom beställa maten redan när du är på väg hem!

Ladda ner vår app!