PxPixel

Beställ sushi online från Stockholm idag!

Att beställa sushi från restauranger i Stockholm nära dig kunde inte ha varit enklare!

Stockholm var först i Sverige med att servera sushi - redan på 1970-talet smög sig den omtyckta fiskrätten in på menyerna, även om dess stora genombrott kom långt senare. Tiderna förändras, och idag kan du beställa det godaste från det japanska havsköket direkt hem till din dörr! Sushi består av fisk som ofta är rå, ofta serverad i en rulle av sjögräsark av typen nori tillsammans med det karakteristiska riset smaksatt med vinäger samt grönsaker som avokado och gurka. Med sina många smaker och konsistenser och sin tilltalande estetik är sushi är en given favorit bland stockholmarna! Stockholm stoltserar med många olika sushirestauranger som bara väntar på att få leverera hem till dig. Välj antal bitar efter aptit och du har ett smakrikt stycke japanskt levererat på bara några ögonblick!


Sushi eller sashimi, maki eller nigiri? Det bästa från Japan precis som du vill ha det!

Stockholms många sushirestauranger låter dig välja hur du föredrar din sushi just idag. Är du lite lätt hungrig och väljer 7 bitar, eller frestas du av en extra stor sushi med 15 salta och smakrika bitar? De större storlekarna är perfekta om du vill dela din sushi med någon du tycker om! Vid sidan av de klassiska sushifyllningarna som räka, tonfisk, crabfish och lax finner du vegetariska proteinkomplement som omelett och tofu. Sashimi betyder rå fisk, medan maki är de rullar som vi i västvärlden ofta associerar med sushi. Nigiri är japanska risbollar med olika tillbehör - ibland är de inlindade i nori, sjögräs. Omtyckta tillbehör är salt sojasås, stingande wasabi och picklad sötskarp ingefära. Populära Itamae Izakaya erbjuder utöver sushi även goda och hälsosamma bowls med färska grönsaker. Med hemkörning av sushi i Stockholm får du just dina favoriter smidigt serverade raka vägen hem!


Hemkörning av sushi i Stockholm - när du vill bli härligt mätt snabbt och lätt!

Hemleverans av mat är ett perfekt alternativ när du känner för att lägga din värdefulla tid på annat än planering, inköp och matlagning. Frigör tid för det viktiga i livet - att umgås med nära och kära - och få tid att äta en smaklig och näringstät lunch på jobbet mellan möten med hemkörning av sushi i Stockholm! Vilken restaurang blir din favorit idag?