PxPixel

Beställ sushi online från Malmö idag!

Att beställa sushi från restauranger i Malmö nära dig kunde inte ha varit enklare!

I Malmö kan du som är ett fan av sushi trivas bra. Här finns riktigt bra restauranger. Har du till exempel testat sushin från Izakaya Koi på Lilla torg än? Här finns nigiri och maki i mängder plus härliga rätter från det asiatiska köket som kimchisallad och yakisoba nudlar. Flera av Malmö sushirestauranger erbjuder bowls i mängder av utföranden jämsides med diverse curry- och wokrätter. På Sushido på Malmö Live finns barnmeny och på Sushi Rebellion finns exempelvis intressanta aubergine nigiri toppade med basilikaaioli och riven parmesan. En annan favorit i Malmö är Coconut på Gamla Väster med sitt stora utbud av sushi och andra asiatiska rätter. Glöm inte att lägga till dina favorittillbehör vid beställningen av sushi i Malmö så att du kan avnjuta din sushi tillsammans med soja, wasabi och wakame sallad.


Äter du vegetariskt? Inga problem

I fantastiska Malmö finns det gott om alternativ både för vegetarianer och veganer som väljer bort fisk. Från Ayutthaya på Berggatan kan du välja rätter från deras vegetariska meny och från Zushi Malmö på Drottningtorget kan du som letar efter veganska alternativ välja att klicka hem The Vegan Roll med tofu, vegansk chili mayo och sesamfrön. Även Miyagi's Sushi på Kattsundsgatan erbjuder vegetariska rullar med färsk gurka, sallad, avokado och tofu.


Har du testat sushi hemkörning Malmö än?

Malmö med sina vackra parker och utsikt över Öresund lämpar sig utmärkt för en leverans av sushi. Ladda upp inför doppet på Ribersborgs Kallbadhus med lite sushi eller avnjut en ljuvlig poke bowl i solen i Pildammsparken. Kanske hänger du i Folkets Park men vill inte riktigt dra hem än bara för att käka mat. Sushi lämpar sig även perfekt för sambeställning till kontoret eftersom maten inte behöver hållas varm och därmed kan ätas när varje person önskar. Beställ en leverans av sushi eller andra asiatiska läckerheter direkt till platsen där du är. Möjligheterna är oändliga.