Beställ sushi i Malmö alla dagar i veckan

Att beställa sushi genom oss är snabbt och enkelt

Många gånger väljer man bort sushi take away eftersom man tänker att det är svårt att hitta ett bra ställe som har sushi hemkörning i Malmö, men med Foodora behöver man inte längre missa sushi-middagen eller lunchen längre, även om man inte har tid att ta sig till restaurangen!

HÄR HITTAR DU MALMÖS BÄSTA SUSHI-RESTAURANGER

Sushi-restauranger har idag blivit en minst lika vanlig syn i städer som burgarhak eller korvkiosker. Den fantastiskt goda sushin har tagit sig från Japan in i de svenska hemmen, och det finns inga som helst tecken på att populariteten kommer att avta. Med foodora behöver du aldrig vänta länge mellan din beställning och din måltid - vi levererar den direkt till dig. Maki och Nigiri är två av de restauranger som det flitigast beställs från av våra kunder. Testa idag!

TA DEL AV DEN NYA MATKULTUREN PÅ BARA NÅGRA MINUTER

Även om sushi numera har blivit vardag i Sverige finns det alltid nya trender och smaker att prova på. Många som föredrar vegetariskt eller veganskt på tallriken väljer sushi eftersom det finns så många härliga rätter att välja mellan. Allt från sjögräs till tofu finns att välja på, och för den som föredrar fisk finns självklart ett brett utbud rätter. Oavsett smak eller erfarenhet, en beställning från exempelvis Miyagi's Sushi eller Sushi For You innebär en spännande måltid för alla. Att beställa sushi online har aldrig varit så lätt som nu.

Ladda ner vår app!