Upptäck stans bästa sushi med hemkörning i Göteborg

Upptäck rå fisk och vegetariskt på Göteborgs bästa sushi-restauranger

Nigiri, maki, inlagd ingefära och soja - smakerna är välkända i Sverige och sushi-hypen bara växer. Tur då att stan har ett så varierat utbud och kan leverera från så många bra ställen - från hål i väggen-sushi till fine dining-Sushi för hemleverans i Göteborg har aldrig varit enklare. Med rena och definierade smaker samt ett tydligt hälsotänk är det alltid läge att upptäcka din bästa sushi-restaurang i Göteborg.

EGGA SMAKLÖKARNA GENOM ATT BESTÄLLA SUSHI ONLINE

Sushi - det rundkorniga och klibbiga riset med sötad vinäger som toppas med lax eller andra rå fiskar, räkor, vegetariskt och i viss mån även kött. Vill du testa riktigt genuin japansk sushi kan vi tipsa om Japan House, som ger dig hög kvalitet med bra råvaror Dumplings, fräscha bowls och bibimbap med lite hetta hittar du på Ichiban Sushibar på Södra vägen. Två toppenställen för alla sushi-älskare som erbjuder sushi för hemkörning med oss på foodora.

UPPTÄCK JAPANSK MATTRADITION DÄR DU ÄR - PROVA SUSHI FÖR UTKÖRNING

Kobe Sushi Bar erbjuder dig utsökt sushi gjord på fräscha råvaror. Här hittar du alla dina favoritbitar och makirullar samt, flera spännande risrätter. Khoki Sushi har serverat japanska delikatesser i femton år och står sig starkt på stans sushi-scen. Här hittar du självklart klassisk sushi som maki och negiri, men även moriawase, sashimi, ramen och risrätter. Här kan du räkna med bästa kvalitet på alla läckerheter. Upptäck sushi för hemkörning i Göteborg med foodora.

Ladda ner vår app!