PxPixel

Stockholmspizza - innovation och råvaror

Det bästa från Stockholms pizzautbud levererat hem till dig

Härligt krispig och full av smaksensationer. En pizza för hemkörning låter smaklökarna vandra iväg på semester till Italien. Fråga vilken matälskande huvudstadsbo som helst: pizza i Stockholm är hetare än någonsin! Kanske är den lyxiga finpizzan rent av på väg att ta över förstaplatsen från hamburgaren som gourmeternas snabbmatsfavorit?

PIZZA FRÅN RESTAURANG FÖR ALLA SMAKER

Att pizzan är i ropet är en god nyhet för alla foodies. Stockholm kryllar nämligen av nya och innovativa pizzarestauranger. Restauranger som satsar på perfekt bakade pizzor med topping av högsta klass. I utbudet av pizza i Stockholm hittar du restauranger som satsar på närodlade och ekologiska råvaror som Vai Vai Ristorante. Alla som gillar klassiska vedugnsbakade pizzor får sitt pizzasug stillat hos pizzerior som Due Fratelli och Il Conte. Om fior di latte, bastoncino picante och scarmoza får ditt mathjärta att slå lite snabbare så bör du inte missa spännande restauranger som Bananas.

HÄR HITTAR DU DIN PIZZA I STOCKHOLM

I takt med att pizzan klivit in i snabbmatens finrum så upptäcker vi nya sätt att äta pizza på. En klart lysande trend är att äta pizza på samma sätt som vi äter tapas. Liksom inom all matkonst så är hemligheten bakom den perfekta pizzan fantastiska råvaror. En klassisk pizza från restaurang i Stockholm som en Margherita eller Capricciosa tas till nya höjder när den är riktigt välbakad. Här kan du utforska utbudet av välgjord pizza för hemkörning i Stockholm.

Ladda ner vår app!