Indiska kryddor i hett Göteborg

Indiskt i Göteborg, för riktig frossa eller en mysig plockmiddag

Få kök är lika uppskattade bland stora och små som det indiska. Indiskt i Göteborg passar perfekt oavsett om man söker en snabb middagslösning en vardagskväll eller behöver en enkel fix till parmiddagen. Att käka indiskt på restaurang har förstås sin charm, men hemlevererad till dörren öppnar för nya möjligheter.

UTMANA SMAKLÖKARNA MED HETT INDISKT I GÖTEBORG

Göteborgarna är inga veklingar när det kommer till kryddstark mat. Kanske är detta en effekt av det annars så milda och klassiska svenska köket? Att gå ut och äta indiskt på restaurang i Göteborg har varit populärt alltsedan de första restaurangerna poppade upp i staden för mer än tjugo år sedan. Med dagens fokus på närodlat och ekologiskt har även det indiska kökets vegetariska sida kommit starkt. Det gör att indiskt för hemkörning nått en ny och bredare publik. Indiskt på restaurang i Göteborg fast med hemkörning ger alla möjlighet att hitta något de gillar.

INDISKT PÅ RESTAURANG I GÖTEBORG FAST HEMMA VID KÖKSBORDET

En favorit för många som ätit indiskt på restaurang i Göteborg har länge varit klassikern Bombay Palace. Nu behöver du inte längre ta dig ned till centrum utan kan få maten levererad per cykel till dörren. Lokalkrogen Madras har genom hemkörning även gjort denna fantastiska mat tillgänglig för hela innerstaden. Kedjan Masala Kitchen är ett säkert kort och som namnet antyder lämnar deras masalas ingen otillfredsställd. Tillhör du gruppen som har lite svårt att bestämma sig för vilken mat du ska välja. Då är Indian Barbeque perfekt. Med ett brett sortiment av rätter kan alla här hitta sin favorit.

Ladda ner vår app!