PxPixel

Hamburgare i huvudstaden

Vällagade hamburgare i Stockholm, för både gourmanden och tidsoptimisten

I vår sköna huvudstad Stockholm är det idag inte några problem att få tag på utsökta burgare. Tiden är förbi när en hamburgare bara innehåller tillbehör som ost, lök och ketchup. Standarden för burgare har höjts i raketfart och idag hittar vi picklad rödlök, sriracha- och tryffelmajonnäs i var och varannan burgare på menyerna. Beställ hamburgare i Stockholm i stora lass för leverans till kontoret, gymmet, hemmet, utflykten eller festen.


I Stockholm finns premiumburgarna

Toppa dagen med en utflykt till ditt favoritställe i Stockholm och se till att beställa burgare när hungern gör sig påmind. Testa högrevsburgare, en spicy BBQ burger eller en oumph-burgare från någon av stadens många premiumrestauranger. Tillsammans med lite god dryck, dipp och pommes har du receptet på och förutsättningar för en riktigt härlig dag. Både du och din mage blir på gott humör. Beställ hem dina personliga favoriter från Max och spendera kvällen i soffan framför din favoritserie. Är ni ett sällskap så finns det garanterat alternativ på Stockholms burgarmeyner som kan locka var och en av er. Även barn älskar burgare! Till barnen erbjuds i regel särskilda menyer med barnvänliga alternativ ofta i något mindre format men med samma goda smak.


Klimatsmarta val – vegoburgarnas tid är nu

I Stockholm är det enkelt att göra klimatsmarta och hälsosamma val med växtbaserade burgare som en Plant Burger från Klang Market Hornstull eller en härlig 100% Vegan från Phils Burger. I huvudstaden är motståndet litet för att klicka hem en riktigt god burgare som gömmer saftig halloumiost eller portabellosvamp. Det ska vara lätt att välja vegetariskt och detta verkar flera av huvudstadens hamburgerrestauranger har tagit fasta på. I det vegetariska utbudet erbjuds mängder av goda burgare med smakrika tillbehör som får det att vattnas i munnen på även den mest inbitne köttälskaren. De trötta torra vegoburgarnas tid är sedan länge förbi. I Stockholm behöver inte burgarsugna vegetarianer och veganer gå hungriga! Smaklig vegomåltid med hemkörning av burgare i Stockholm!