PxPixel

Fräsch och god mat från en asiatisk restaurang i Stockholm

Asiatisk mat med leverans direkt hem till dig

Nu spanar vi öster ut! Asiatisk mat är hetare än på länge. Det asiatiska köket förknippar vi med krispiga råvaror och fantastiska smakupplevelser. Det här är perfekt mat för en mysig hemmakväll med vänner eller en romantisk dejt.

ASIATISK MAT FÖR ALLA SMAKER

Från genuint vällagade traditionella rätter till spännande nytänkande fusionfood. Allt fler upptäcker rikedomen och bredden i det asiatiska köket. Länder som Thailand, Kina, Korea och Vietnam har alla satt den asiatiska maten på den gastronomiska kartan. Fräscha smaker och spännande texturer får smaklökarna att drömma om exotiska semestermål. Stockholms utbud av asiatiska restauranger bjuder på guldklimpar du garanterat inte vill missa. Oavsett om du föredrar en klassisk pad thai, supertrendig ramen eller en välgarnerad bobun.

TRENDIGA ASIATISKA RÄTTER OCH FANTASTISKA MATUPPLEVELSER

Får tanken på ångande dumplings, smakrik bibimbap eller krispiga vårrullar det att vattnas i munnen? Då är du inte ensam! Tiden då vi svenskar förknippade den asiatiska matlagningskonsten med fem små rätter är definitivt förbi. Tack vare ett stort fokus på fina råvaror och spännande smaksättning är det asiatiska köket superhett. För dig som söker ett hälsosamt eller vegetariskt alternativ lönar det sig att hålla koll på utbudet. Det är enkelt att hitta nya vegetariska smakupplevelser på menyn hos en asiatisk restaurang i Stockholm.

ASIATISKA RESTAURANGER I STOCKHOLM MED DET LILLA EXTRA

Tiden då vi behövde ta oss ända till Asien för att äta asiatisk vällagad mat är förbi. Inte heller behöver vi flyga till New York, Berlin eller London för en asiatisk matupplevelse utöver det vanliga. Stockholms restaurangutbud står sig numera gott i konkurrensen med internationella metropolens China Towns och flotta restaurangkvarter. Kanske är du nyfiken på att prova ramen, soppan på allas matnördars läppar? Favorithaket Raamen har specialiserat sig på den lyckade kombinationen japanska nudlar och svenska smaker. Söker du autentisk thailändsk mat, då bör du inte missa säkra kort som Mae Thai.

HÄR VÄLJER DU ASIATISK MAT MED LEVERANS

Stockholm kryllar av riktigt bra asiatiska restauranger. Vi ser till att du får den bästa maten levererad hem till dig. Är du sugen på goda wokar, krispigt friterad kyckling och andra favoriter från det kinesiska och thailändska köket? Menyn på Hongkist bjuder på vällagade asiatiska rätter. Wagamama har ett brett utbud med härlig mat från Asien. Vad sägs om en Donburi eller teppanyaki? Här hittar du även barnvänliga portioner i lagom storlek och smaskiga efterrätter. Utforska utbudet av asiatisk mat och välj mellan klassiska favoriter och innovativa smaksensationer!

Ladda ner vår app!