PxPixel

Asiatisk mat i Stockholm

Asiatisk mat med leverans direkt hem till dig!

Det asiatiska köket är omåttligt populärt bland svenskarna, och med hemkörning av asiatiskt i Stockholm är det enklare än någonsin att avnjuta thaimat, japanskt och kinesiskt. Få maten levererad snabbt och smidigt - vägen från magkurr till mat vid din dörr har aldrig varit kortare!


Poké - mer än okej

Poké (uttalas “pokej”) är en rätt som har seglat upp som en storfavorit i Stockholm under de senaste åren, på samma sätt som sushi några år tidigare. Rätten brukar förknippas med det asiatiska köket men härstammar faktiskt från Hawaii. Den innehåller traditionellt sett rå fisk - i Stockholm hittar du dock många olika kompositioner, ofta i regnbågens alla färger som en välkommen vitaminkick i din vardag! Hawaii Poké Odengatan är en av de restauranger som fått högsta betyg i kategorin hemkörning av asiatiskt i Stockholm. Originalet kommer med tonfisk, råkost och avokado men du hittar även variationer med lax, kyckling och tofu som bas. Beställ syrlig kimchi från Korea eller japansk sjögrässallad till! Pong är en restaurangkedja som specialiserat sig på det bästa från Asien, både när det gäller kalla och varma rätter. Att beställa hemleverans från Pong har blivit en god vana för många stockholmare, då restaurangen är en av de mest omtyckta - dessutom kan alla i familjen eller sällskapet välja vilken typ av mat de är sugna på, då du hittar allt från exotiska thaicurrys och friterade vietnamesiska vårrullar till vegetarisk sushi och sashimi!


Få levererat direkt från öst till Östermalm med hemkörning av asiatiskt i Stockholm!

Hemkörning gör helt enkelt livet lite lättare! Var du än bor i stan kommer hemleverans väl till pass när du är sugen på ett frestande mål mat, med krispiga grönsaker och smakrika såser men inte känner för att investera den tid och energi som kommer med matlagning. Njut av asiatiskt på dejten, till fredagsmyset eller överraska någon du tycker om i vardagen! Varför inte beställa tillsammans med kollegorna för jobblunchen eller till företagsfesten? Med hemkörning får alla friheten att välja sin önskerätt rätt hem till dörren!