PxPixel

Fantastisk asiatisk mat hemkörning i Göteborg

Det finns mängder med goda alternativ som kommer att göra dig sugen på mer

Asiatisk mat för hemkörning i Göteborg kombinerar utvalda råvaror och läckra smaksensationer. Köket från öst är brett och rymmer stor variation. Det är maträtter som kan ätas i många sammanhang. Du kanske väljer en thailändsk curry till lunch och sushi för take away i Göteborg till kvällen med kompisgänget?

BESTÄLLA ASIATISK MAT I GÖTEBORG

De senaste åren har det asiatiska matutbudet vuxit rejält och idag finns det ett stort utbud av bra restauranger i Göteborg. Populära ställen som Indian Barbeque och Masala Kitchen bjuder på spännande gastronomiska resor genom Indien. Man rostar och maler egna kryddblandningar som ger maten en typisk karaktär. Thai Isaan är ett perfekt val för dig som längtar efter en Pad Thai eller en vällagad Tom Yam. Gillar du mat som blandar olika asiatiska influenser? Då bör du absolut inte missa Mr Shou, denna omtyckta restaurang blandar smaksensationer och gör dem till något alldeles eget.

VI GÖR DET ENKELT ATT BESTÄLLA ASIATISK MAT ONLINE I GÖTEBORG

Finns det något kök som erbjuder så stor variation som det asiatiska? En smakresa österut bjuder på fräscha och lätta rätter. Det faktum att många menyer har glutenfria, plantbaserade och veganska alternativ gör dessutom att köket passar dig som söker en hälsosam livsstil. Asiatisk street food har varit i ropet under de senaste åren. Just nu är mat från Japan, Vietnam eller Korea glödhett och rätter som bibimbap och ramen får det att vattnas i munnen på fler än en foodie. Är du sugen på en thailändsk eller sushi matleverans i Göteborg? Vi ser till att du får dina favoriträtter levererade hem till dörren!