PxPixel

En genuin amerikansk restaurang i Göteborg

Upptäck en riktigt bra amerikansk restaurang i Göteborg

Amerikansk mat är comfort food när den är som allra bäst, speciellt när det kommer till hamburgare med olika tillbehör och pommes med spännande dipsåser. Du behöver inte åka hela vägen till USA för att prova genuina hamburgare, utan nu kan du smaka på riktig amerikansk mat i Göteborg

AMERIKANSK MAT I GÖTEBORG MED GENUINA SMAKER

Hamburgare har varit en populär maträtt länge, men under de senaste åren har populariteten fått ett riktigt uppsving. Allt fler restauranger öppnar upp och serverar sina egna versioner, men det är inte vilka hamburgare som helst som gäller. Med nymalet kvalitetskött, nybakade bröd och noggrant utvalda tillbehör har den här klassiskt amerikanska rätten förvandlats till en riktig gourmetupplevelse. Finns det då en amerikansk restaurang i Göteborg som serverar hamburgare på precis rätt sätt? Visst finns det, till exempel The Barn och Butcher's Market. Med en genuin känsla för det amerikanska kökets smakkombinationer och matlagning skapar dessa två restauranger comfort food på riktigt.

AMERIKANSK MAT FÖR HEMKÖRNING ÄR PERFEKT FÖR SKÖNA HEMMAKVÄLLAR

Amerikansk mat har ofta många olika tillbehör och det är det som gör det till något alldeles extra. Vad vill du ha på din burgare? Picklad rödlök, getost, guacamole eller massa chili? Välj dina egna tillbehör eller prova på kombinationerna som har skapats av några riktigt bra amerikanska restauranger i Göteborg. Autentiska hamburgare och andra godsaker från det amerikanska köket hittar du bland annat på Glenn Friggagatan och Joe Farelli's. Njut av den trevliga amerikanska atmosfären på deras restauranger, eller beställ hemkörning av amerikansk mat för en skön hemmakväll.