PxPixel

Leverans från Västeråss bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Hemleverans av mat i Västerås

I Västerås, känt bland annat för sitt vackra slott och sin medeltida historia, erbjuds mat från världens alla hörn. Beställ din måltid via foodoras hemleverans av mat i Västerås och fantisera om alla måltider som intagits i denna stad genom åren. Utforska mexikanskt, japanskt eller varför inte kinesiskt? Flera av restaurangerna erbjuder fri leverans direkt hem till dig. Dessutom finns det pizzerior i mängder. Har du hittat din favorit än?

Har du provat Pizzabakeren i Västerås?

Pizzabakeren Västerås är en välförtjänt storfavorit hos många av Västerås invånare. Här kan du bland annat beställa hem ett paket kvällsmys för hela familjen med pizzor, dryck och glass där varje familjemedlem har chansen att välja ut sina egna favoriter. Hur härligt låter inte det? För den som vill drömma sig bort till Italien kan du klicka hem dina favoriträtter från den italienska medelhavsrestaurangen Mangia mi. Här finns även välsmakande alternativ för veganer i form av veganska pastarätter, sallader och wraps. Ett annat trevligt ställe som inte kommer göra dig besviken är Gröna woken där du hittar diverse spett, kycklingfilé i olika varianter och paradrätten gröna woken med paprika, lök och bambuskott plus ditt val av kyckling, biff eller räkor.

Njut i en av Västerås många parker

I Västerås finns flera trevliga parker och platser som den Botaniska trädgården som du hittar i stadens centrum och parkområdet Djäkneberget med utsikt över staden. Invänta en vacker dag och anordna en picknick med hemleverans av mat i Västerås via foodora. Eller varför inte njuta av utsikten över Mälaren? Du kan själv välja ut och plocka ihop ett gäng smårätter om du vill duka upp en lättare buffé på en filt eller helt enkelt beställa några rätter till var och en i kompisgänget eller till din dejt. Du kan såklart även beställa maten hem till dig och kanske avnjuta den framför din favoritserie.