PxPixel

Uppsala's bästa restauranger hem till dig!

Rätterna du älskar, levererade med omsorg

Håll utkik efter rosa etiketter!

Ta del av några förmånliga erbjudanden.

Populära restauranger

Njut av de senaste mattrenderna var du än är med hemkörning mat i Uppsala

Upptäck nya favoritställen med take away i Uppsala! Med bara 40 minuter till Stockholm råder det ingen tvekan om att Uppsala är en matstad att lita på. Nu finns det inte längre någon anledning att bege sig till huvudstaden för att avnjuta kulinariska höjdpunkter eller att ta del av de senaste mattrenderna. Staden är fullt av fantastiska restauranger och flera av dem erbjuder hemkörning i Uppsala. Burgare, pizza, sushi eller indiskt? Världens kök väntar på att upptäckas i närheten av dig.

Magen börjar kurra och du är sugen på att avnjuta något gott med har inte riktigt möjligheten eller orken att ta dig till ditt favoritställe? Inga problem! Med Foodora får du rätterna du älskar levererade snabbt och smidigt dit du är. Allt du behöver göra är att surfa in på hemsidan och se vad du är sugen på just idag. Självklart erbjuder vi även pick up och take away i Uppsala om du vill spara tid. Allt fler foodies och matälskare upptäcker Uppsala som matstad. här finns ett spännande utbud av kök och restauranger som attraherar även den mest trendkänsliga.

Det är enkelt att beställa mat online i Uppsala

Uppsala har skrivit in sig i ledet av framstående matstäder. Utbudet sticker ut på helt rätt sätt med ett utbud som känns modernt och som tilltalar såväl nogräknade finsmakare som den som är på jakt efter den bästa burgaren. Om du letar efter det sistnämnda finns ställen som Phil's Burger som efterlängtat har slagit upp portarna i staden. Likaså Dylan's Grill levererar toppkvalitet. Ett faktum är att Uppsalaborna älskar asiatiskt. Upptäck Dragon Palace och Prlk Thai för äkta vara. Givetvis vimlar det även av populära sushirestauranger som erbjuder hemkörning i Uppsala. Ai Japansk Restaurang och Mikaku Sushi kommer att tillfredsställa din längtan efter japanska läckerheter. Upptäck ett fullskaligt utbud av det du är sugen på idag och få det levererat med Foodora hemkörning i Uppsala.

Mat levererad till dig från de bästa restaurangerna med hemkörning i Uppsala

Det behöver knappast påpekas ytterligare att Uppsala är en tillgång för trendiga rätter och varierade kök. Mexikanskt, japanskt, indiskt och italienskt är bara några av de kulinariska höjdpunkter du har att välja bland. Vi på Foodora levererar nästa matupplevelse hem till dig med hemkörning i Uppsala. Det är enkelt att beställa mat från Foodora och du väljer bland dina favoritställen i Uppsala. Vi har samlat de bästa restaurangerna för välsmakande och hälsosam mat nära dig. Utforska vilka restauranger som har hemkörning med Foodora där du är och fyll i adressen dit du vill att maten ska levereras. Dessutom är vi miljövänliga! Våra trevliga cykelbud kör ut maten till dig på cirka 30 minuter. Utmärkt när du inte har tid eller orkar laga mat själv, men är omsorgsfull med vad du äter. Beställ mat online i Uppsala till valfri adress - till hemmet, till jobbet eller varför inte till dig och kompisgänget i parken? Vi på Foodora levererar mat dit du är! Kolla in menyn och beställ mat online i Uppsala.