PxPixel

Leverans från Norrköpings bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Hitta din favorit i Norrköping

Det finns gott om välsmakande alternativ för den som är ute efter hemleverans av mat i Norrköping. Välj mellan klassiker som pizzan från Ali Baba eller en utsökt pasta från Pappa Grappa som du nu kan avnjuta i hemmamiljö. Visste du förresten att du även kan beställa mat om du befinner dig på picknick vid Himmelstalund eller njuter av den trevliga miljön vid strömmen i innerstan? Kanske målar du graffiti på en av Sveriges första lagliga graffitiväggar och vill ta en matpaus. Varför inte beställa din måltid direkt till platsen där du befinner dig?

Hemleverans av mat i Norrköping är här för att stanna

Alternativen är många vilket gör att du aldrig behöver tröttna på maten. Testa gärna någon ny rätt med jämna mellanrum för att utforska vad det finns för favoriter som du inte har upptäckt än. När du vill falla tillbaka på säkra kort finns till exempel Sibylla med sitt välbekanta utbud av korv, kebabrätter och hamburgare. Sibylla erbjuder en rad olika alternativ för den som väljer vego. På vegomenyn hittas bland annat burgare av sojabönor eller oumph och halloumi. En annan favorit hos många är Taco Bar med sina rätter i form av burritos, enchiladas och quesadillas som får det att vattnas i munnen. Taco Bar har även många goda såser att komplettera måltiden med som guacamole och salsa fresco.

Vad klappar ditt hjärta extra för?

För dig som har turen att bo eller befinna dig i denna vackra stad kan du via foodora hitta de där rätterna som ditt hjärta klappar lite extra för och beställa en hemleverans av mat i Norrköping. Kanske blir det pizzauppladdningen inför utekvällen eller härligt god sushi till myskvällen i soffan framför en film. Eller så kickstartar du din dag med avo toast och chiapudding från HEJ Takeaway.