PxPixel

Leverans från Lunds bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Njut av din dag med hemleverans av mat i Lund

Utvecklingen av hemleverans av mat i Lund har kommit långt. Kanske beror det på stadens alla studenter som är ivriga att testa nya spännande maträtter och vill unna sig god mat som avbrott i tentapluggandet eller som ett tillskott under parkhänget? Eller så beror det helt enkelt på att Lund är en sån härlig stad som gör att mängder av kockar och krögare trivs här.

Den perfekta uppladdningen

I Lund kan du hitta all den kost som hör studenttiden till. Spana in och testa pizzorna på Valentino och du kommer bli frälst. Från Valentino kan du även beställa läckra bakade potatisar som ger dig gott om energi för att ta dig igenom kurslitteraturen. Andra lämpliga lunchalternativ är burgare från TUGG Burgers eller en poké bowl från Sugoi Lund. Alternativ finns både för köttätare och de som väljer växtbaserad kost. När det är färdigpluggat för dagen och dags för kvällens festligheter kan du med fördel kolla in dumpling-menyn hos Fengsson Dumpling House eller välsmakande mat från mellanöstern hos Khatoon. Klicka hem några rätter så att du har energi att dansa natten lång. En annan dag kanske det är dags att ha möte med studentkåren? Överraska med lite gofika från Grand Deli och dina mötesdeltagare kommer att tacka dig.

Få maten levererad precis dit du är

Förhöj kvaliteten på din dag med hemleverans av mat i Lund. Hänger du i ”Botan” med kursarna och är inte riktigt redo att åka hem än? Eller behöver du ny påfyllning i pluggandet i någon av byggnaderna i Lundagård? Du kan beställa leverans av mat var du än befinner dig i Lund. Testa till exempel att slå in och ange E-huset eller AF Borgen som leveransadress och få din mat levererad dit du är. Förläng dina dagar med levererad mat.