PxPixel

Leverans från Landskronas bästa restauranger och butiker

Få hem maten du älskar, snabbt och smidigt

Populära restauranger

Njut av stans bästa läckerheter med hemleverans av mat i Landskrona!

Landskrona är känd som staden i vinden - nu behöver du inte längre blåsa bort för att få rykande färsk mat på ditt bord! Tack vare hemkörning av mat får du det godaste stadens många restauranger och serveringsställen har att erbjuda snabbt hem till dörren. Pizza, indiskt eller kebab - vad frestar dina smaklökar idag?

Från Acapulco-pizza till oxfilé och lite aloo gobi på de’!

Landskrona har ett digert utbud av restauranger från världens alla hörn! Om du känner för pizza idag är valmöjligheterna många - populära Kajos pizzeria har blivit utsedd till stadens bästa av Landskrona-borna. Här hittar du klassiker som Vesuvio och Hawaii och även lyxpizzor som Landskrona Bols eller Vegetariana special. Som gjorda för att förgylla fredagsmyset! På Landskrona pizzeria finns även inbakade pizzor, medan restaurang La Perla är välkända för sina fylliga gourmetpizzor. En sak är säker - med hemkörning av mat i Landskrona behöver du inte vara hungrig länge till! Grillmaster har som namnet antyder specialiserat sig på grillade rätter med olika ursprung - hamburgare, kebab, falafel och rödspätta är bara några av de läckra måltider du kan välja mellan här! Indisk mat hittar du på omtyckta Maharani, som har klassiska förrätter som samosa (degknyten med kryddig grönsaksfyllning serverad med chutney), korma med ditt val av protein eller vegetariska currygrytan aloo gobi.

Med hemleverans av mat i Landskrona sätter du guldkant på vardagen om och om igen!

Visst är det väl skönt att ha friheten att använda din tid till det du själv känner för? Ibland känner man för att göra andra saker än att planera måltider, handla och laga mat - då passar hemleverans av mat perfekt! Kanske vill du överraska någon du gillar under en vardagskväll eller till fredagsmyset? Eller få en mättande lunch serverad direkt till jobbet, så att du håller dig pigg och glad resten av dagen? Välj hemleverans av mat i Landskrona för att få frihet till att förverkliga dina andra projekt!