PxPixel

Hemleverans av mat från Kristianstad’s bästa restauranger

Populära restauranger

Låt maten komma till dig med hemleverans av mat i Kristianstad

Har du testat hemleverans av mat i Kristianstad än? I stadens utbud finns det mängder av olika restauranger och rätter att välja mellan. Unna dig en matupplevelse utöver det vanliga. Kanske vill du prova de fräscha hawaiianska poke bowlsen från Nam Viet Daily Meal eller avnjuta deras unika lyx rolls? På restaurangen Curry Nam Nams meny hittar du allt du kan önska dig från det indiska köket. För dig som har cravings efter sushi finns Ko-san med olika sushi-varianter och även diverse andra asiatiska läckra rätter. Oavsett ditt val av mat så kommer maten direkt levererad till var än du befinner dig i Kristianstad med omnejd.

Beställ en burgare

En given favorit när det gäller hemleverans av mat i Kristianstad är Max Kristianstad Här hittar du ett gediget utbud av hamburgare och även rätter som sallader och särskilda mål lämpliga för barn. För personer som väljer växtbaserat erbjuds exempelvis burgarna Umami Halloumi och Crunchy Nacho Plant Beef med en saftig biff gjord av soja- och veteprotein. Max är det ultimata valet för att alla i ett sällskap ska kunna hitta någonting som faller dem i smaken. På tal om burgare finns även Istanbul Pizza och Grill med flera läckra burgare att välja på. Restaurangen erbjuder även langos, falafel och mycket annat gott.

Pizza med fri leverans

Flera av stadens pizzerior erbjuder fri leverans när du beställer din hemleverans av mat i Kristianstad via foodora. På Tre Kronor Pizzeria är pizzorna i menyn uppdelade efter olika prisklasser så att du snabbt och enkelt kan hitta en pizza som passar ditt behov för dagen. Här finns även diverse kebabrätter, hamburgare och en à la carte-meny med rätter som rödspätta och lövstek att erbjuda i hemmamiljö utan att ens behöva ställa dig vid spisen.