PxPixel

Leverans från Helsingborgs bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Har du provat hemleverans av mat i Helsingborg?

Den skånska pärlan Helsingborg är inget undantag när det gäller att få tag på god mat online, det finns mycket att välja på för den som vill beställa hemleverans av mat i Helsingborg.. Du kan hitta mat från olika kök runtom i världen. Här hittar du mat med härkomst från bland annat Korea, USA och Vietnam. Dessutom finns det ett trettiotal olika pizzerior att välja mellan i Helsingborg. Kanske gör det staden till en av de mest pizzatäta städerna i landet?

En given Helsingborg-favorit

En självklar Helsingborg-favorit är Campino pizzeria som 2018 fick den fina utmärkelsen som ”Bäst i sin stad” på foodora. Campino erbjuder makalöst goda pizzor som har gjort ett starkt intryck hos många helsingborgare och förbipasserande gäster i staden genom åren. Nu kan du få avnjuta din Campino-pizza vid ditt eget köksbord via hemkörning i Helsingborg. Här finns pizzor i olika prisklasser och med dina bästa toppings. Campino har till och med en egen meny för sina legendariska ostkantspizzor. Vid sidan av pizza erbjuds även välsmakande rätter som kebab, hamburgare och sallader på Campinos meny.

Gott om valmöjligheter

För den som suktar efter riktigt god mat finns det många restauranger att välja mellan för hemleverans av mat i Helsingborg. Till exempel finns restaurangen Wing It! Helsingborg som erbjuder finger food och street food i form av kycklingvingar med fri leverans. Om du är sugen på rätter från det vietnamesiska köket kan du beställa din nästa måltid från Ha Noi Quan. För den som söker efter vegansk pizza finns Cleopatra Pizzeria och om du är sugen på smörgås finns till exempel Big Basha och Subway att välja mellan. Låt dig inspireras och testa en ny rätt som blir din nästa måltid. Lägg din order och sen är det bara att invänta leveransen.