PxPixel

Leverans från Göteborgs bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Poké bowls, burgare och supersushi – i Göteborg finns allt

I Sveriges nästa största stad kan du verkligen hitta allt när det gäller matutbud. När det är dags för hemleverans av mat i Göteborg blir det svårt att välja. Låt magen bestämma och våga ta chansen att testa något nytt emellanåt. En poké bowl från Poh-Keh eller burgare från Vigårda på Avenyn eller The Joint kommer inte göra dig besviken. Kanske får du mersmak efter att ha smakat sushin från Super Sushi Drottninggatan?

Utmana dina smaklökar eller satsa på en favorit

I Göteborg finns alla de klassiska kedjorna som KFC, Burger King och Vapiano. Söker du efter välsmakande pizza? Titta då in på sidan för Sannegårdens Pizzeria med ett imponerade utbud av pizzor som presenteras i åtta olika prisklasser. Här finns även salladsburgare, kebab- och pastarätter. Bland de mindre vanligt förekommande köken i restaurangsverige kan du testa Injera med rätter från det afrikanska köket. Injera är ett bra alternativ för personer som äter växtbaserat med rätter som linsgryta och Xebhi Hamli som är grönkål kokad i en mild välsmakande sås. För hemleverans av mat i Göteborg hittas även SaigonZoo på Kruthusgatan med läckra rätter som wokade nudlar och stekt ris med tillhörande eget val av protein.

Unna dig själv en hemleverans av mat i Göteborg

Göteborg med sina vackra parker och utemiljöer bjuder in till att beställa leverans av mat direkt dit du är. Om du för tillfället inte vistas i ditt hem utan istället drar runt på stan eller njuter av en picknick i vackra Slottsskogen – testa att beställa leverans av mat till platsen där du är för att både förlänga och förstärka upplevelsen. Kanske blir du hungrig mitt under uppladdningen inför Way Out West eller pustar ut och behöver ny påfyllning av energi efter att ha tagit dig i mål på det årliga Göteborgsvarvet? Oavsett vad, sitter en leverans av mat aldrig fel.