PxPixel

Leverans från Gävles bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Avnjut hemleverans av mat i Gävle

Om du inte har tagit chansen än så är det hög tid att testa hemleverans av mat i Gävle. När tiden inte räcker till eller du helt enkelt letar efter lite ny inspiration på matfronten är hemkörning ett utmärkt alternativ. Kanske vidgar rätterna dina vyer och du hittar nya spännande rätter som du senare själv kan försöka återskapa eller helt enkelt beställa hem igen och igen.

Vilken är din Gävle-favorit?

En favorit hos många Gävle-bor är Södergrillen och pizzeria som har utsetts både till ”Bäst i sin stad” och ”Topp 10 Sverige” på foodora. Den här restaurangen på Södra Kungsgatan 25 i Gävle bara måste du ge en chans när du väljer hemleverans av mat i Gävle. Så många Gävle-bor kan inte ha fel. Södergrillen och pizzeria erbjuder både traditionella pizzor och även mer spännande inslag som chokladpizzor calzone eller cheesy crust-pizzor. En annan prisbelönt pizzeria är City pizzeria och restaurang som även den har vunnit den fina utmärkelsen ”Topp 10 Sverige” på foodora.

Så mycket mer än pizza att välja på

Om du vill testa andra rätter än pizza för din hemleverans av mat i Gävle kan du hitta libanesisk mat hos Libanesen på hörnet. Här kan du välja mellan rätter som oxfiléspett eller kanske en vegetarisk mixtallrik och lägga till smaskiga smårätter som babba ghanouj och warak inab som är läckra vindruvsbladsdolmar. För dig som är sushifantast finns det inte mindre än tre sushirestauranger i form av Sakura Sushi, Sushi House och Esa Sushibar Gävle att välja mellan för hemkörning av mat i Gävle. Vill du ha hamburgare till middag? Spana in menyn hos Burger King. Eller suktar du efter snacks men saknar energi att ge dig ut? Gör en beställning från Godisparadiset som erbjuder flera olika kombopaket med dina favoritsnacks. Testa Estrellapaketet eller det generösa lösviktsgodispaketet.