PxPixel

Leverans från Borlänges bästa restauranger och butiker

Vi levererar din beställning snabbt!

Populära restauranger

Stort utbud för hemleverans av mat i Borlänge

För Borlängeborna finns det många fina alternativ att äta sig igenom. Avokadomackorna på Fresh Bar är ett måste för alla som vistas i staden och står redo att testa hemleverans av mat i Borlänge. Ett annat säkert kort är det omfattande utbudet av grekisk mat på Rhodos Kolgrill. I menyn hittas exempelvis grekiska klassiker som souvlaki, tzatziki och vinbladsdolmar. Mat är ett bra sätt att drömma sig bort eller helt enkelt stanna upp och njuta lite extra av vardagen och miljön som finns på hemmaplan. Förhöj hemmamyset med hemleverans av godis och snacks från Kandy’z. Här hittar du godishinkar i olika storlekar och mängder av läskande drycker.

Växla klassiker med nya smaker

Våga utmana dina smaklökar och parera mellan välbekanta smaker och okända kök. Kanske vill du idag njuta av den där klassiska favoritpizzan från Pizza Hut medan du till helgen går loss på sushin från Sushi Lovers Borlänge på Sveagatan. Här finns även sushi för veganer med avokado och tofu. Om pizza är din grej förtjänar Haga Pizzeria lite extra uppmärksamhet, den har nämligen utsetts till ”Bäst i sin stad” i Borlänge. Några andra populära pizzerior att testa i Borlänge är Tre Kronor, Pizzeria Pronto och Pizzeria Venedig.

Levla upp din söndagsmiddag

Varför inte bjuda hem några goda vänner för att bjuda på en extra god söndagsmiddag till helgen? Bland alla alternativ för hemleverans av mat i Borlänge kan du till exempel med fördel välja lövbiff med pommes och bearnaisesås och persiljesmör från restaurangen Bella med fri leverans. Eller så serverar du mat från det kinesiska köket från restaurangen Kina Thai Take Away Bro utan att ens behöva gå utanför dörren. Njut av en massaman curry eller stekta risnudlar med grönsaker. Om du istället är ett fan av indisk mat finns restaurangen Dala Indiskt Kök på Stationsgatan tillgänglig för beställning med allt från samosas till tandoori.